Условия

Стартира дейността на нашата он-лайн платформа за обяви  WWW.FAUNAFISH.COM.

Всеки желаещ да изложи своята стока на нашата електронна платформа трябва да се регистрира еднократно в уеб сайта. На посочената при регистрацията електронна поща, ще получите и-мейл със следното съдържание:

„Вашата регистрация e валидна, но все още не е одобрена от администраторите на сайта”.

Одобрението на Вашия акаунт се определя на база:

1. Абонамент. Абонамента е безплатен.

2. Преглед на съдържанието на обявата.

Забранява се публикуване на данни, съобщения, текст, компютърни файлове или други материали съдържащи заплаха за живота и телесната неприкосновеност на човека, пропагандиращи дискриминация, проповядващи фашистка, расистка или друга недемократична идеология, чието съдържание нарушава права или свободи на човека съгласно Конституцията и законите на Република България или международни актове, призоваващи към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпление и т.н.

Веднага, след като бъдете одобрен от администратора на уеб сайта www.faunafish.com, ще получите нов и-мейл относно активирането на вашия акаунт - „Вашата регистрация е активирана!”.

Вече можете да добавите своите обяви в уеб сайта - „ОБЯВИ ПРОДАВА” или „ОБЯВИ КУПУВА”.

При добавяне на обява ще получите и-мейл: „Успешно добавихте нова обява в уеб сайта faunafish.com”. Администраторите на уеб сайта скоро ще я прегледат и одобрят, след което тя ще се публикува на сайта.

www.FAUNAFISH.COM - Витрина за рибарския сектор- „от водата до масата”.

Електронната страница Ви дава възможност да сложите на витрината, да покажете, предложите и продадете всички видове риби и други водни животни.Продукти от риболова, аквакултура, преработени продукти, свежи, охладени, замразени риба и нерибни хидробионти, както и всички видове консерви, салати, хайвер, сосове, бульони, заливки и всичко от сектор рибарство. Тук всеки ще ви открие и всеки от вас може да изложи всичко.

Условията за доставка и цени ги определяте Вие. Ние само ви даваме прозорец към света.

Чрез нашата електронна витрина всеки може да предложи или да си поръча вашата стока.

ОдобрениеПродавайте или предложете чрез нас!

ЗАЩОТО:
- Он-лайн платформата е витрина без разходи;
- Он-лайн  платформата е съвременена, модерна и рекламира вашата стока безплатно, ежеминутно в цял свят;
- Предлагате за продажба Вашата стока с вашите условия и вероятността да те забележат е огромна.
- Тези, които управляват света от електронните си устройства, често чакат храната да им бъде доставена в офиса или вкъщи, защото нямат време да ходят до магазина, а са най-големите ценители на водните организми.

Работата с нашата електронна платформа е изключително лесна, удобна и дава голямо предимство при предлагането на Вашата стока.

Попълнете задължителните полета, опишете Вашата стока, както Вие намерите за добре. Посочете телефон за връзка задължително /електронна поща по желание/, за да Ви потърсят за сделката. Другото е лична договорка. Ние не участваме в сделката, не носим отговорност за качеството и безопасността на храните и суровините, не искаме комисионна и не определяме цената на стоката.

Ние Ви даваме достъп да публикувате вашите обяви, а  Вие лично публикувате вашата стока със снимка и описание. Пишете на български или английски език.

Плащането и доставката на стоката е договорка между страните в сделката.

Амбицията ни е да промотираме нашата електронна платформа така, че Вашите стоки всеки ден да достигнат до голям брой потребители - хотели, ресторанти, столова на учебни заведения и учреждения, магазини и домакинства, офиси, търговци на едро и дребно, борси и тържища, до лицата за първа продажба /матрапази/, хотелиери и ресторантьори.

Всички рибари могат, още от водата, да качат в платформата видовете и количествата уловена риба и когато лодката или корабът акостира на брега вече да Ви чака купувачът. Фермите за аквакултура могат да вадят рибата и мидите от водата едва, когато купувачът е на портала, а пък фабриките могат въобще да не свалят своите артикули от витрината, чак до изтичане на абонамента или изчерпване на артикула.

Електронната търговия е перспектива за отрасъла, бъдеще за пазара, гарантирана устойчивост за сектора и сигурна реализация. Ако сега не продадеш прясната риба на желаната цена, след няколко часа може да я продадеш на безценица! Ако днес се затрудняваш от входни и изходни такси, комисионни и реклами защо да не опиташ да стигнеш до клиентите без главоболия и разходи. Заповядайте!

Всички нарушения на правилата ще доведат да снемане на публикацията. Вие сте на ход!

Забележка: Неактуални обяви се изтриват от потребителя!

За контакти:

Лице за контакт: д-р Йордан Господинов

Моб.тел: 0887 212 197

e-mail: office@faunafish.com

 

Нагоре